Keskusta tavoitti alueellisesti kaksissa vaaleissa

Etelä- ja Itä-Savon piirien somekampanjat tuottivat hyvää tulosta kunta- ja aluevaaleissa

Etelä- ja Itä-Savon alueille kohdennettu somemainonta kesän 2021 kuntavaaleissa sekä kevään 2022 aluevaaleissa tuottivat hyvää tulosta Keskustan Etelä- ja Itä-Savon piireille. Facebookiin ja Instagramiin keskitetty markkinointi toi puolueelle edullista näkyvyyttä sekä liikennettä paikallisjärjestöjen omille Facebook-sivuille.

Molemmissa vaaleissa toteutettiin piireille omat erilliset, kuntakohtaiset kampanjat. Toteutuksiin kuuluivat mainosjulkaisun tekstit sekä kuvamateriaalin toteutus Keskustan kampanjamateriaalien pohjalta. Aluevaaleissa esiteltiin yleisten, paikallisten teemojen sijaan ehdokkaita ja paikallisia vaaliteemoja.

Olen tuottanut somemainontaa useille asiakkaille useita vuosia, joten mainonnan työkalut ja tekniikat ovat hyvin hallussa. Minulla on myös Facebookin vaatima valtuutus yhteiskunnallisen mainonnan toteuttamiseen, joten kauttani onnistuvat vaaleihin, politiikkaan, luotonantoon, työhön sekä asuntokauppaan liittyvät mainokset. Oli tarpeesi oman brändin tunnettuuden lisäämisessä, asiakkaiden sitouttamisessa, konversioiden lisäämisessä verkkosivustolla tai verkkokaupassa tai liikenteen lisäämisessä omille sivuille, kohdennettu somemainonta tuo tuloksia.

Sosiaalisen median mainoskampanja voi olla iso tai pieni ja asiakas voi olla poliittinen puolue tai paikallinen kivijalkayritys, kampanja suunnitellaan ja toteutetaan aina asiakkaan lähtökohdista ja tavoitteiden mukaan. Facebookin ja Instagramin lisäksi toteutan somemainontaa esimerkiksi LinkedInissä, Twitterissä ja Youtubessa.

Tee sinäkin kohdennettua mainontaa kustannustehokkaasti, monipuolisesti ja mitattavasti. Tutustu tästä digimarkkinoinnin näppärään aloituspakettiin.

Ota yhteyttä, niin kerron sinulle lisää, miten voimme yhdessä valjastaa sosiaalisen median yrityksesi markkinointiin!

Tero
viestinnän asiantuntija
tero.eloranta(at)prodictum.fi

Share This