Avaa VERKKOKAUPPA, uudista vanhat VERKKOSIVUT ja valjasta Facebook ja Instagram DIGIMARKKINOINNIN työkaluiksi yrityksellesi.

Katso, tästä miten muut ovat tämän tehneet sekä miten saat laitettua oman yrityksesi digitaaliset markkinointikanavat kuntoon yhdessä Viestintätoimisto Prodictumin kanssa.

Verkkokauppa

Tarvitsetko perusverkkokaupan vain jotain vähän erikoisempaa. Kumpikin onnistuu. Olen toteuttanut verkkokauppoja kivijalkakaupoille sekä erikoisempia ratkaisuja esimerkiksi pöytäliinojen vuokraukseen ja kalastuslupien myyntiin lohilammelle.

Tässä muutama esimerkki tekemistäni verkkokaupoista:

Kyläkauppa Siikamäen Suoramyynti on lähi- ja pientuottajien tuotteiden myyntiin erikoistunut kyläkauppa Siikamäessä Pieksämäellä. Kaupasta löytyy  lähituottajien tuotteita säilykkeistä jauhoihin sekä hunajasta marjavalmisteisiin.

Kyläkaupan verkkokauppa on toteutettu suositulle ja ilmaiselle Woocommerce-verkkokauppapohjalle. Samalle pohjalle on toteutettu Intiaaniprinsessa-verkkokauppa. Käsin tehtyihin koruihin erikoistuneen Intiaaniprinsessa verkkokaupan haasteena oli yksittäisten korumallien lukuisat väri-ja osavaihtoehdot.

Naisten vaatteiden ja asusteiden kauppaan erikoistuneen Aritea Myymälän verkkokaupan pitää houkutella asiakkaita katsomaan ja löytämään aina jotain uutta. Verkkokaupan valikoimaa päivitetään lähes päivittäin, joten ylläpidon ja uusien tuotteiden saamisen myyntiin pitää olla helppoa ja kätevää.

Ja myös kalastuslupia voidaan myydä verkkokaupassa. Paltasen kahvila ja kalastus myy verkkokaupassaan kahdenlaisia lupia. Kun lupa on valittu halutulle ajalle ja ajankohtalle, maksu hoituu samalla ja asiakas saa kuitin sähköpostiin, joka toimii myös kalastuslupana.

Verkkokauppojen maksujen välityksessä yhteistyökumppaneina ovat esimerkiks Visma Pay tai Paytrail. Myös muiden maksunvälittäjien käyttö onnistuu.

Kustannuksiltaan verkkokaupan toteutus riippuu kaupan laajuudesta. Isoin osa työstä on kauppaan tulevien tuotteiden lataaminen itse kauppaan.

Verkkokaupan toteutus alkaen 1000 € + alv 24%.

Toteutuksen hinta on kertakustannus. Ainoa kuukausimaksu on mahdollinen maksunvälityspalvelun maksu, joka riippuu valitusta maksunvälityspalvelun tarjoajasta.

Paketti sisältää verkkokaupan toiminnallisuuden ja ulkoasun suunnittelun ja toteutuksen Woocommerce-pohjalle, max. 50 tuotteen tietojen syöttömisen verkkokauppaan. Maksunvälityspalvelun käyttöönoton, Postin ja Matkahuollon noutopistehaun lisäosan. Verkkokaupan hakukoneoptimointi sisältyy hintaan. Mahdolliset lisätyöt ja lisäominaisuudet, kuten pakettikorttien tulostuksen mahdollistava SmartPost ja verkkokaupan SSL-salaus sopimuksen mukaan lisähintaan. Verkkokauppa-alustan ylläpito ja päivitykset alk. 20 €/kk.

Klikkaa kuvista verkkokauppaesimerkkeihin.

Klikkaa kuvasta verkkosivuesimerkkiin.

Verkkosivujen uudistus

Akkainjahti ry on naisten perustama ja naisille tarkoitettu metsästysseura. Akkainjahti ry:n verkkosivut uudistettiin toiminnallisuudeltaan ja ulkoasultaan vastaamaan tätä päivää. Verkkosivut toimivat WordPress-julkaisujärjestelmän pohjalla ja käyttävät nyt uutta, visuaaliseen editointiin perustuvaa ulkoasua. Sitä on helppo päivittää myös yhdistyksen oman väen voimin.

Uudistuksen yhteydessä luotiin verkkosivuille raikas ja moderni ilme valokuvien, graafisten elementtien, tekstityyppien, videon ja kuvagallerian avulla. Nyt myös yhdistyksen jäseneksi haku onnistuu kätevästi verkkosivulomakkeen kautta.

Sivuilla on käytössä myös Facebook-sivun sisältösyöte, joka tuo Akkainjahti ry:n Facebook-sivun julkaisut näkyviin myös verkkosivulle. Näin ajankohtaista tietoa ei tarvitse kirjoittaa kahteen kertaan.

Verkkosivupaketti uusille & vanhoille verkkosivuille alkaen 800 € + alv 24%.

Sisältää sisältö- ja ulkoasusuunnittelun, tarvittaessa teksti ja kuvasisällön editoinnin, Faceboo-syöteen, verkkosivujen toteutuksen sekä ylläpitokoulutuksen. Lisämaksusta webhotelli, ssl-salaus verkkosivuille sekä domainin hankinta. Verkkosivualustan ylläpito ja päivitykset alk. 20 €/kk.

 

Digitaalinen markkinointi

VedenjakajaReitistön digitaalinen markkinointi kesällä ja syksyllä 2019 tähtäsi ainutlaatuisen luontomatkailukohteen markkinointiin potentiaalisille käyttäjille sosiaalisessa mediassa. Tarkka suunnittelu ostajapersoonineen auttoi markkinointisisältöjen luomisessa sekä viestien kohdentamisessa. Markkinointi toi runsaasti kiinnostuneita vierailijoita VedenjakajaReitistön verkkosivuille, johon liikenne pääasiallisesti ohjattiin. Reitistön lisäksi syksyllä 2019 kampanjoinnissa keskityttiin itsepalveluvuokrauksen markkinointiin.

Digitaalinen markkinointi lisäksi merkittävästi VedenjakajaReitistön verkkosivujen liikennettä, teki tutuksi eri reittivaihtoehtoja sekä lisäsi itsepalveluvuokrauksen tunnettuutta valtakunnallisesti.

Digitaalinen markkinointi aloitetaan aina asiakkaan kanssa yhdessä laadittavalla nykytilan kartoituksella sekä digimarkkinoinnille asetettavilla tavoitteilla. Tältä pohjalta rakennetaan varsinainen digimarkkinoinnin suunnitelma sekä tarvittavat sisällöt verkkosivuille ja valittuihin sosiaalisen median kanaviin.

Digimarkkinoinnin paketti alkaen 500 € + alv 24% + maksetun mainonnan kustannukset.

Paketti sisältää kartoituksen, digimarkkinoinnin suunnitelman, markkinointisisällöt kahteen some-kanavaan sekä enintään ostajapersoonien mukaan räätälöity laskeutumissivu verkkosivuille. Lisäksi saat kattavan analyysin verkkosivujen liikenteestä.

 

 

Ota yhteyttä, niin kerron pakettitarjouksista sekä muista viestinnän ja markkinoinnin palveluistani lisää


Tero
Viestinnän asiantuntija
044 5746000
tero.eloranta(at)prodictum.fi

Share This