Avaa VERKKOKAUPPA, uudista vanhat VERKKOSIVUT ja valjasta Facebook ja Instagram DIGIMARKKINOINNIN työkaluiksi yrityksellesi.

Katso, tästä miten muut ovat tämän tehneet sekä miten saat laitettua oman yrityksesi digitaaliset markkinointikanavat kuntoon yhdessä Viestintätoimisto Prodictumin kanssa.

Verkkokauppa

Kyläkauppa Siikamäen Suoramyynti on lähi- ja pientuottajien tuotteiden myyntiin erikoistunut kyläkauppa Siikamäessä Pieksämäellä. Kyläkauppa avasi verkkokaupan rajatulla tuotevalikoimalla syksyllä 2019. Kaupasta löytyy tällä hetkellä lähituottajien tuotteita säilykkeistä jauhoihin sekä hunajasta marjavalmisteisiin.

Kyläkaupan verkkokauppa on toteutettu suositulle ja ilmaiselle Woocommerce-verkkokauppapohjalle. Samalle pohjalle on toteutettu loppuvuodesta 2019 avattu Intiaaniprinsessa verkkokauppa. Käsin tehtyihin koruihin erikoistuneen Intiaaniprinsessa verkkokaupan haasteena oli yksittäisten korumallien lukuisat väri-ja osavaihtoehdot.

Verkkokauppojen maksujen välityksessä yhteistyökumppaneina ovat Bambora ja Checkout Finland. Myös lukuisten muiden maksunvälittäjien käyttö onnistuu.

Kustannuksiltaan verkkokaupan toteutus riippuu kaupan laajuudesta. Isoin osa työstä on kauppaan tulevien tuotteiden lataaminen itse kauppaan.

Verkkokaupan toteutus 700 € + alv 24%.

Toteutuksen hinta on kertakustannus. Ainoa kuukausimaksu on mahdollinen maksunvälityspalvelun maksu, joka riippuu valitusta maksunvälityspalvelun tarjoajasta.

Paketti sisältää verkkokaupan toiminnallisuuden ja ulkoasun suunnittelun ja toteutuksen Woocommerce-pohjalle, max. 50 tuotteen tietojen syöttömisen verkkokauppaan. Maksunvälityspalvelun käyttöönoton, Postin ja Matkahuollon noutopistehaun lisäosan. Verkkokaupan hakukoneoptimointi sisältyy hintaan. Mahdolliset lisätyöt ja lisäominaisuudet, kuten pakettikorttien tulostuksen mahdollistava SmartPost ja verkkokaupan SSL-salaus sopimuksen mukaan lisähintaan. Verkkokauppa-alustan ylläpito ja päivitykset alk. 20 €/kk.

Klikkaa kuvista verkkokauppaesimerkkeihin.

Klikkaa kuvasta verkkosivuesimerkkiin.

Verkkosivujen uudistus

Akkainjahti ry on naisten perustama ja naisille tarkoitettu metsästysseura. Akkainjahti ry:n verkkosivut uudistettiin toiminnallisuudeltaan ja ulkoasultaan vastaamaan tätä päivää alkuvuodesta 2020. Verkkosivut toimivat WordPress-julkaisujärjestelmän pohjalla ja käyttävät nyt uutta, visuaaliseen editointiin perustuvaa ulkoasua. Sitä on helppo päivittää myös yhdistyksen oman väen voimin.

 Uudistuksen yhteydessä luotiin verkkosivuille raikas ja moderni ilme valokuvien, graafisten elementtien, tekstityyppien, videon ja kuvagallerian avulla. Nyt myös yhdistyksen jäseneksi haku onnistuu kätevästi verkkosivulomakkeen kautta.

 Uuttuutena sivuilla on Facebook-sivun sisältösyöte, joka tuo Akkainjahti ry:n Facebook-sivun julkaisut näkyviin myös verkkosivulle. Näin ajankohtaista tietoa ei tarvitse kirjoittaa kahteen kertaan.

Verkkosivupaketti uusille & vanhoille verkkosivuille 500 € + alv 24%.

Sisältää sisältö- ja ulkoasusuunnittelun, tarvittaessa teksti ja kuvasisällön editoinnin, Faceboo-syöteen, verkkosivujen toteutuksen sekä ylläpitokoulutuksen. Lisämaksusta webhotelli, ssl-salaus verkkosivuille sekä domainin hankinta. Verkkosivualustan ylläpito ja päivitykset alk. 20 €/kk.

 

Digitaalinen markkinointi

VedenjakajaReitistön digitaalinen markkinointi kesällä ja syksyllä 2019 tähtäsi ainutlaatuisen luontomatkailukohteen markkinointiin potentiaalisille käyttäjille sosiaalisessa mediassa. Tarkka suunnittelu ostajapersoonineen auttoi markkinointisisältöjen luomisessa sekä viestien kohdentamisessa. Markkinointi toi runsaasti kiinnostuneita vierailijoita VedenjakajaReitistön verkkosivuille, johon liikenne pääasiallisesti ohjattiin. Reitistön lisäksi syksyllä 2019 kampanjoinnissa keskityttiin itsepalveluvuokrauksen markkinointiin.

Digitaalinen markkinointi lisäksi merkittävästi VedenjakajaReitistön verkkosivujen liikennettä, teki tutuksi eri reittivaihtoehtoja sekä lisäsi itsepalveluvuokrauksen tunnettuutta valtakunnallisesti.

Digitaalinen markkinointi aloitetaan aina asiakkaan kanssa yhdessä laadittavalla nykytilan kartoituksella sekä digimarkkinoinnille asetettavilla tavoitteilla. Tältä pohjalta rakennetaan varsinainen digimarkkinoinnin suunnitelma sekä tarvittavat sisällöt verkkosivuille ja valittuihin sosiaalisen median kanaviin.

Digimarkkinoinnin paketti 375 € + alv 24% + maksetun mainonnan kustannukset.

Paketti sisältää kartoituksen, digimarkkinoinnin suunnitelman, markkinointisisällöt kahteen some-kanavaan sekä enintään kolme ostajapersoonien mukaan räätälöityä laskeutumissivua verkkosivuille. Lisäksi saat kattavan analyysin verkkosivujen liikenteestä.

 

 

Ota yhteyttä, niin kerron pakettitarjouksista sekä muista viestinnän ja markkinoinnin palveluistani lisää


Tero
Viestinnän asiantuntija
044 5746000
tero.eloranta(at)prodictum.fi

Share This