Tietosuojaselostus

 

Yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja. Henkilötietolaki (523/1999) 10 § Rekisteriseloste ja 24 § Informointi tietojen käsittelystä

Laatimispäivämäärä 21.3.2018

Tässä tietosuojaselosteessa kerromme, minkälaisia henkilötietoja keräämme palveluidemme käyttäjistä, jäljempänä käyttäjä, verkkosivustomme kautta, sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytämme. Käyttämällä palveluitamme käyttäjä hyväksyy tietojen käsittelyn tämän tietosuojaselosteen mukaisesti.

1. Rekisterinpitäjä

Viestintä Oy Prodictum
Jäppiläntie 519 b
76100 Pieksämäki
puh. +358 44 5746000

2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Tero Eloranta
Jäppiläntie 519 B
76100 Pieksämäki
puh. +358 44 574 6000

3. Tietojen kerääminen

Viestintä Oy Prodictumin verkkosivut ovat kaikille avoimet, eikä sivujen selaaminen edellytä rekisteröintiä. Verkkopalvelun käyttäjistä ei kerätä henkilötietoja, joista yksittäisen käyttäjä voitaisiin tunnistaa.

Käyttäjän suostumuksella kerättävät tiedot:

Palvelun käytöstä voidaan kerätä kootusti tilastollista tietoa palvelun kokonaiskävijämäärästä, suosituimmista sivuista, palveluun sisääntulosivuista sekä palvelusta poistumissivuista. Tilastollisen tiedon keräämiseen verkkosivuilla on käytössä Google Analytics. Lisäksi käytössä on YouTube-videosisällön upotus, joka lähettää automaattisesti tietoja Googlelle. Voit päättää itse prodictum.fi -sivustolle ensimmäistä kertaa tullessasi, haluatko Googlen asettavan evästeitä koneellesi ja tallentavan tietoja. Voit itse hallinnoida jälkikäteen Google keräämää dataa Google-tilisi kautta. Googlen tietosuojakäytäntö on luettavissa tästä.

Tallennamme omaan rekisteriimme ainoastaan tiedot, jotka on toimitettu yhteydenottolomakkeella prodictum.fi -sivuston kautta tai sähköpostilla.

4. Rekisteriseloste

Noudatamme hyvää henkilötietojen käsittelytapaa ja henkilötietolakia. Verkkopalveluissamme voidaan käyttää seuraavia henkilörekistereitä:

Asiakasrekisteri

5. Rekisterien käyttötarkoitus

Rekisteriä käytetään asiakassuhteen hoitamiseen ja kehittämiseen sekä palveluidemme myymistä ja markkinointia varten. Edellä mainittuun sisältyy myös tapahtumien ja tilaisuuksien markkinointi.

6. Käyttäjän oikeudet

Käyttäjällä on oikeus tietää ja tarkastaa häntä koskevat tiedot sekä vaatia viivytyksettä virheellisen tiedon korjaamista rekisterissä. Käyttäjällä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä koskevia tietoja esim. markkinointiin tai mielipidetutkimusta varten. Tarkastus- ja oikaisupyynnöt tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna tässä tietosuojaselosteessa määritetylle rekiseriasioita hoitavalle henkilölle.

7. Muutokset tietosuojaselosteeseen

Päivitämme tietosuojaselosteemme muutokset viipymättä verkkopalveluumme.

Laadittu 21.5.2018