Ilmastotyöstä raikkaasti ja nykyaikaisesti

Helppokäyttöiset verkkosivut ja houkutteleva graafinen ilme

 

KESTO on Navitas Kehitys Oy:n hallinnoima Kestävän energiankäytön, materiaalitehokkuuden ja ilmaston seudullinen toimintasuunnitelma -hanke. Sen tarkoituksena on laatia Keski-Savon ja Ylä-Savon seuduille sekä Siilinjärvelle seudulliset ja kuntakohtaiset ilmaston toimintasuunnitelmat. Hankkeessa valmistellaan mittareita sekä luodaan kuntiin yhteinen toimintatapa seurata ilmastovaikutuksia.

 Kesäkuun alussa 2020 avattiin KESTO-hankkeen omat, Viestintätoimisto Prodictumin toteuttamat verkkosivut. Ne toimivat hankkeen keskeisenä viestintäkanavana hankeen kohdekuntiin sekä kuntalaisiin päin. Sivut kokoavat yhteen hankkeen omat blogikirjoitukset, esittelee ilmastotyön hyviä käytäntöjä sekä tiedottaa ja uutisoi ilmastotyön ajankohtaisista asioita. Varsin abstrakteja ja aiheina vaikeasti kuvattavia kestävään energiankäyttöön ja materiaalitehokkuuteen liittyviä toimia päätettiin lähteä havainnollistamaan KESTO-hankkeen verkkosivuilla selkeillä ja värikkäillä piirroskuvilla ja graafisilla ikoneilla.

 Prodictumin ideoimia ja toteuttamia ikonikuvia käytetään verkkosivujen ohella myös muussa hankkeen tiedottamisessa havainnollistamassa esimerkiksi tiedotteita, powerpoint-esityksiä sekä raportteja. Ikonien ja havainnekuvien lisäksi Prodictum loi KESTO-hankkeelle oman ilmastosankari-hahmo, joka toimii hankkeen maskottina ja tunnuskuvana logon ohella.  

Viestintätoimisto Prodictum vastaa myös vuoden 2021 loppuun jatkuvan hankkeen verkkosivujen ylläpidosta.

Ota yhteyttä, niin kerron miten saamme yrityksenne tai yhteisönne verkkosivuita toimivat ja ilmeeltään houkuttelevat.

Tero
Viestinnän asiantuntija
tero.eloranta(at)prodictum.fi

Klikkaa yllä olevaa KESTO-hankkeen verkkosivujen kuvaa ja tutustu sivuston ilmeeseen ja sisältöön tarkemmin.

Share This