Lähituottajien herkuista käsintehtyihin koruihin

Kyläkauppa Siikamäen Suoramyynti ja Intiaanprinsessa

Kyläkauppa Siikamäen Suoramyynti on lähi- ja pientuottajien tuotteiden myyntiin erikoistunut kyläkauppa Siikamäessä Pieksämäellä. Kivijalkakaupan rinnalle Kyläkauppa Siikamäen Suoramyynti halusi lähteä kokeilemaan myös verkkokauppaa. Syksyllä 2019 verkkokauppa avattiin rajatulla tuotevalikoimalla. Kyläkaupan verkkokaupasta löytyy mm. lähituottejien, kuten Virtasalmen Viljatuotteet sekä Mahla Forestin tuotteita sekä sekä esimerkiksi itäsuomalaisten pientuottajien hunaja- ja marjavalmisteita.

Kyläkaupan verkkokauppa on toteutettu suositulle Woocommerce-verkkokauppapohjalle. Verkkokaupan suunnittelussa huomioitiin erityisesti kaupan ulkoasun selkeys ja ostosten teon helppous. Maksujen välityksessä kumppaniksi valikoitu Checout Finland.

Kyläkaupan verkkosivujen suunnittelu, ulkoasu ja toiminnallisuus on suunniteltu ja toteutettu Viestintätoimisto Prodictumilla. Autoimme Kyläkaupaa tuotteiden sijoittamisessa verkkokauppaan. Huolehdimme osan tuotekuvien kuvaamisesta sekä kaikkien tuotetietojen lataamisesta kauppaan. Viestintätoimisto Prodictumin verkkokauppatoteutukseen kuuluu aina myös kattava koulutus ja konsultointi verkkokaupan käytössä.

Yhteistyömme Kyläkaupan kanssa on jatkunut verkkokaupan avaamisen jälkeen kaupan markkinoinnilla Facebookissa sekä Googlen hakutuloksissa.

Kyläkaupan elintarvikkeisiin painottuneesta verkkokaupasta poikkeaa Intiaaniprinsessan pienen korukaupan toteutus aivan vuoden 2019 lopulla. Tämänkin kaupan pohjana on WordPressille suunniteltu Woocommerce. Intiaaniprinsessan verkkokaupan suunnittelussa ja toteutuksessa omat haasteensa asetti yksittäisten korumallien lukuisat väri- ja korunosavaihtoehdot. Intiaaniprinsessan verkkokaupan maksujen välityksessä yhteistyökumppanina on Bambora.

Kustannuksiltaan verkkokaupan toteutus riippuu kauppaan laajuudesta sekä mahdollisesta verkkokaupan sisällöntuotannon tarpeesta. Pelkkä verkkokaupan toteutus on kaupan laajuudesta riippuen n. 450-1200 €.

 

Oletko harkitsemassa verkkokaupan perustamista?

Ota rohkeasti yhteyttä, niin saat minulta nopeasti kattavan kokonaistarjouksen verkkokaupan toteutuksesta.

Tero
viestinnän asiantuntija
tero.eloranta(at)prodictum.fi

Share This