Varausjärjestelmä taipuu moneksi

Paltasen kahvila ja kalastus käyttää varausjärjestelmää kalastuslupien myynnin pohjana

 

PALTASEN KAHVILA JA KALASTUS on viihtyisä kesäkahvila ja lohilampi Paltasella, Järvisuomentien varressa. Paltasen kahvilan nykyinen yrittäjäpariskunta Tuomo ja Tuula Ylönen aloittivat kahvilatoiminnan vuonna 2002. He ovat perustaneet kahvilan yhteyteen uimarannan, ympärivuotisen lohikalastuspaikan ja viimeisimpänä Paltasen esteettömän suoluontopuiston.

 Heinäkuussa 2020 avattiin Paltasen kahvilan ja kalastuksen uudistetut verkkosivut. Sivuston ilme noudattelee kahvilan kesällä uudistettua visuaalista ilmettä, josta on vastannut pieksämäkeläinen mainostoimisto MainosQ. Prodictumin toteuttamilla verkkosivuilla esitellään kahvilan palvelut sekä esteetön suoluontopuisto.

Uusituille sivuille avattiin myös lohilammen kalastuslupien ostoon Prodictumin toteuttama verkkokauppa. Kaupassa asiakas voi ostaa luvan haluamalleen päivälle ja haluamalleen aloitusajalle. Yrittäjä näkee verkkokaupan ylläpidosta koko ajan kalastuslupien tilanteen; mitä lupia on ostettu ja mille päiville ja kuka on ostanut. Näin myös lupien tarkastusten teko lohilammella on helpompaa. Verkkopalvelun ansiosta kalastajat voivat ostaa luvan heti tullessaan lohilammelle, vaikka kesäkahvila ei olisikaan avoinna. Vastaava varauksiin pohjaava verkkokauppa sopii hyvin esimerkiksi majoitusta ja lomamökkejä välittävälle yritykselle.

 Prodictum vastasi myös verkkosivujen sisältöjen toteuttamisesta. Tekstien ohella kuvasimme uudistetun kesäkahvilan ulkoa ja sisältä. Lisäksi kuvasimme kahvilan houkuttelevista annoksista tuotekuvat käytettäväksi sivustolla ja hinnastoissa. Kuvausten yhteydessä kuvattiin myös dronella ilmakuvaa kahvilasta ja esteettömästä suopuistosta. Materiaalista koostettiin verkkosivuille ja muuhun markkinointikäyttöön lyhyt esittelyvideo.

 Ota yhteyttä, niin kerron miten varauskalenterin tyyppinen verkkokauppa on mahdollista toteuttaa omalle yrityksellesi.

Tero
Viestinnän asiantuntija
tero.eloranta(at)prodictum.fi

Klikkaa yllä olevaa Paltasen kahvila ja kalastuksen verkkosivun kuvaa ja tutustu sivuston ilmeeseen ja sisältöön tarkemmin.

Share This