Omat sivut osuuskunnan jäsenille

Jäppilän Seudun Vesiosuuskunta parantaa viestintää jäsenistölle omilla jäsensivuilla

JÄPPILÄN SEUDUN VESIOSUUSKUNTA tarvitsi verkkosivut, joilla olisi erillinen, kirjautumisen takana oleva osio osuuskunnan jäsenien tiedottamista varten. Toteutimme syksyllä 2021 WordPress-pohjaisen sivuston, jossa kaikille avoimella puolella on yleistietoa vesiosuuskunnasta, sen toiminnasta sekä erilaisia yleisiä ohjeita ja oppaita. Vesiosuuskunnan palveluista sekä jäsenyydestä kiinnostuneiden on myös helppo ottaa sivujen kautta yhtyettä vesiosuuskuntaan jäsenyyden hakemiseksi.

Vain osuuskunnan jäsenille tarkoitetut sivut vaativat kirjautumisen omilla tunnuksilla. Jäsensivuilta löytyy tietoa vesisosuuskunnan hallinnosta, kokousten päätöksiä sekä tarkempia perusteita taksoille ja muille maksuille. Jäsensivuilla voi myös jättää kerran vuodessa luettavan vesimittarin  tiedot kätevästi verkkolomakkeella. Samoin omien jäsentietojen päivitys vesiosuuskunnalle onnistuu jäsensivujen kautta. Uusien verkkosivujen yhteydenotto-ominaisuus on myös otettu hyvin jo alkuvaiheessa käyttöön jäsenten ja vesiosuuskunnan välisessä viestinnässä ja viestien vaihdossa.

Uusien verkkosivujen myötä Jäppilän seudun vesiosuuskunta halusi parantaa viestintää niin jäsenilleen kuin muillekin vesiosuuskunnan toiminnasta, osuuskunnan palveluista sekä jäsenyydestä kiinnostuneille. Osana viestinnän tehostamista osuuskunta otti käyttöön myös jäsenille suunnatun uutiskirjeen. Siinä kerrotaan ajankohtaisista toimintaan ja päätöksentekoon liittyvistä asioista. Yksi keskeinen tiedotettava on kerran vuodessa pidettävän yleiskokouksen valmistelu sekä päätökset. Toteutamme uutiskirjeen Mailchimpilla. Yhteistyöhömme vesiosuuskunnan kanssa kuuluu myös uutiskirjeen sisältöjen toteutus.

Jäppilän seudun vesiosuuskunta on reilun 400 kotitalouden omistama palveluosuuskunta, jonka tehtävänä on rakentaa, ylläpitää ja hoitaa vesi- ja viemärilaitosta sekä tarjota vesihuoltopalveluja jäsenilleen ja muille osuuskuntaan liittyneille toimialueen kiinteistöille. Osuuskunta toimii Jäppilnä seudulla Pieksämäen kaupungin koillis- ja itäosassa.

 Ota yhteyttä, niin kerron miten kirjautumisen edellyttävät jäsenisivut  on mahdollista toteuttaa omalle sivustollesi.

Tero
Viestinnän asiantuntija
tero.eloranta(at)prodictum.fi

Klikkaa yllä olevaa Jäppilän Seudun Vesiosuuskunnan verkkosivun kuvaa ja tutustu sivuston ilmeeseen ja sisältöön tarkemmin.

Share This