Diakin opasvideot

Kehittämishankkeiden viestinnän tukena

Opas- tai selitysvideo on erinomainen keino viestiä ja kertoa asioista helposti, viihdyttävästi ja lyhyessä ajassa. Opasvideo sopii mainiosti myös uusien asioiden opettamiseen, kun opetettava asia on riittävän konkreettinen, napakasti kerrottavissa ja selkeästi kuvitettavissa.

Toteutimme yhdessä Diakonia-ammattikorkeakoulun kanssa kolme lyhyttä opasvideota kehittämishankkeiden viestinnän tueksi. Ne tarjoavat tiiviit vinkit ammattikorkeakoulun tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiohankkeiden ydinviestin tiivistämiseen, viestintäsuunnitelman tekoon ja viestintään hankkeen koko elinkaaren aikana.

Videot on tarkoitettu tueksi projektiasiantuntijoille oman hankkeen viestinnän suunnitteluun ja toteutukseen. Lisäksi videoita voi hyödyntää korkeakoulujen opetuksessa esimerkiksi hanke- projekti- ja yritysosaamiseen opintojaksoilla.

Videot on tuottanut ja käsikirjoittanut Diakonia-ammattikorkeakoulun tiimi, johon kuului edustajia Diakin viestinnästä, opetuksesta ja TKI-toiminnasta. Mukana olivat Karoliina Aho, Mika Alavaikko, Elina Johansson, Jukka Koskiniemi ja Niina Mäenpää.

Videoiden toteutuksesta vastasivat Tero Eloranta ja Jukka Partanen Prodictumilta. Diakista viittomakielen ja tulkkauksen koulutusohjelmasta valmistunut Henrika Härkönen spiikkasi ja tekstitti videot.

Videot on julkaistu Diakin YouTube-kanavalla, ja niitä saa vapaasti levittää kaikille, joille niistä voisi olla iloa ja hyötyä. Kahteen videoista voit tutustua myös suoraan oikeasta sivureunasta löytyvien videolinkkien kautta.

Kiinnostuitko. Ota yhteyttä, niin kerron miten voimme toteuttaa sinulle oman opas- tai selitysvideon!

Tero
viestinnän asiantuntija
tero.eloranta(at)prodictum.fi

Share This