Tekstiilipalveluyrityksen brändiviestintä

Rusanen Micro Clean Oy

Rusanen Micro Clean Oy on ravintoloiden ja hotellien kattavaan tekstiilipalveluun erikoistunut yritys, jonka viestintää Prodictum on hoitanut usean vuoden ajan. Yrityksen verkkosivut, rusanen.eu, on suunniteltu vastaamaan korkeatasoisen tekstiilipalveluyrityksen brändiä. Yhteistyöhön kuuluu verkkosivujen lisäksi esitteiden, rollupien ja muun markkinointimateriaalin teko sekä yrityksen some-kanavat.

Inbound-markkinoinnin avulla Rusanen tavoittaa asiakkaita tekstiilien hankintaprosessin eri vaiheissa. Hyvin kohderyhmien tarpeita palvelevan, relevantin sisällön lisäksi heidän kanssaan pyritään vuoropuheluun.

Prodictum on ollut luotettava yhteistyökumppani myös Rusasen muiden tuotebrändien viestinnässä. Olemme hoitaneet Rusasen Tefismart-brändin globaalia viestintää esitteitä, verkkosivujen sisältöjä, tuotekuvausta sekä  messu- ja markkinointimateriaaleja tuottaen. Edustavien juhlapöytäliinojen helppoon ja kätevään vuokraukseen tarkoitetulle Juhlaliinat.fi -brändille tuotamme markkinointi- ja messumateriaaleja sekä huolehdimme liinojen vuokraussivuston ylläpidosta.

Heräsikö sinulle kysymyksiä, miten sisältö- ja inbound-markkinoinnilla voidaan vahvistaa yrityksen brändiä sekä tavoitetaan uusia asiakkuuksia?

 Ota yhteyttä, niin kerron mielelläni lisää

Tero
viestinnän asiantuntija
tero.eloranta(at)prodictum.fi

Share This