Visit Pieksämäki Facebookissa ja Instagramissa

Ammattilaisen tuottama viestintä tuo tuloksia somessa

Visit Pieksämäki on Pieksämäen kaupungin yrityspalvelujen ylläpitämä verkko- ja somekanavien kokonaisuus, jonka tavoitteena on tuottaa matkailuinformaatiota paikkakunnalle saapuville turisteille sekä vahvistaa osaltaan Pieksämäen matkailuimagoa.

Jo kolmen vuoden ajan on Visit Pieksämäki luottanut Facebook- ja Instagramsivujensa sisällöntuotannon ammattilaisen käsiin. Vastaamme kokonaisvaltaisesti Visit Pieksämäen some-kanavien sisällöntuotannosta tekstien, kuvien ja videoiden muodossa. Käytännössä työ on erilaisten markkinointisisältöjen tekemistä kanaville: julkaisujen kirjoittamista, kuvaamista, tiedonhakua, tekstien muotoilua, kilpailujen toteuttamista, seurattavien vaikuttajatilien julkaisujen jakamista, videoiden tekoa jne. Kaiken materiaalin tavoitteena on tarjota lisäarvoa, jäädä mieleen ja johdattaa kotimaan matkailusta kiinnostuneita vierailemaan paikkakunnalla sekä käyttämään paikallisia matkailupalveluja.

Tuotan sosiaalisen median sisältöjä avaimet käteen -periaatteella eli teen julkaisujen suunnittelun ja julkaisujen toteutukset yhdessä matkailupalvelujen kanssa laaditun sisältöstrategian pohjalta. Hoidan lisäksi vuorovaikutuksen asiakkaiden kanssa. Monitoroin alueen matkailuun liittyvää uutisointia tiedotusvälineissä sekä sosiaalisen median kanavissa ja seuraan sekä mittaan myös Visitin julkaisujen tuloksia säännöllisesti.

Olisiko sinun yrityksesti somekanavilla tarvetta viestinnän ammattilaisen tuottamalle sisällölle? Ota yhteyttä, niin kerron miten voin auttaa sinua somesisältöjen tuottamisessa.

Tero
viestinnän asiantuntija
tero.eloranta(at)prodictum.fi

Share This